29 Apr

Jedan od razloga zašto se ljudi odlučuju igrati online poker je fleksibilnost koju im daje kada je u pitanju igranje ove nevjerojatne igre. Sve dok su u zemlji koja dopušta online poker i ako imaju internetsku vezu, poker možete igrati bilo gdje.Dok veliki broj igrača online pokera koristi svoje mobilne telefone ili tablete za igranje online pokera u pokretu, mašina po izboru za veliku većinu poker igrača je prijenosno računalo, ali s toliko mnogo njih dostupnih za kupnju danas, što laptop je najbolji za igranje online pokera u 2016. godini ?

Odabir pravog prijenosnog računala za vaše potrebe za online pokerom

Kada odete kupiti prijenosno računalo specifično za online poker, razmaženi ste izborom. Svi glavni proizvođači nude mnoštvo veličina i specifikacija. Prijenosno računalo koje kupujete ovisi o vašem proračunu i vašim osobnim potrebama.Neki od čimbenika koje morate uzeti u obzir prije nego što se rastanete s teško zarađenim novcem, uključuju:

  • Putujete li često? Ako je tako, možda ćete htjeti manji, lakši prijenosnik kako ne biste vukli ogromnu mrtvu težinu svaki put kada ste u pokretu.
  • Igrate li za više stolova kada igrate online poker i preferirate li ih slagati ili postavljati pločice. Ako volite postavljati pločice, potreban vam je veći zaslon s višom razlučivosti, inače ćete se suočiti s mogućnošću igranja s puno preklapanja na svojim stolovima.
  • Pokrećete li alate treće strane kao što su Holdem Manager ili PokerTracker? Ako je tako, možda ćete htjeti investirati u stroj s više RAM-a kako biste osigurali da vaš stroj radi nesmetano.
  • Je li ovo prijenosno računalo isključivo za igranje online pokera ili će se koristiti kao sekundarni stroj. Možda ga koristite za igranje video igrica? Ako je ovo potonje, potreban vam je stroj s višim specifikacijama sposoban pokrenuti današnju grafiku koja bode oči.

Postoji mnogo drugih čimbenika koje treba uzeti u obzir, ali shvatili ste odakle dolazimo.

Trebam li stroj visoke specifikacije za online poker?

Srećom, većina web-mjesta za online poker, kao što su PokerStars i partypoker , ne zahtijevaju velike resurse, što znači da im nije potrebno snažno prijenosno računalo kako bi mogli pokrenuti svoj softver. 3D klijent PKR Pokera zahtijevao je stroj s višim specifikacijama kada je bio na svom samostalnom softveru, ali otkako se pridružio MPN-u to nije toliki problem.Međutim, ne želite se odlučiti za prijenosno računalo koje ima vrlo niske specifikacije jer bi moglo imati problema s pokretanjem svakodnevnih zadataka ili više tablica s pokrenutim softverom za praćenje.U osnovi, RAM ili Random Access Memory vrsta je računalne memorije kojoj se može pristupiti nasumično, što vašem računalu omogućuje brz pristup informacijama. Općenito je pravilo, što više RAM-a imate, to je bolje za vas ako želite obavljati više zadataka istovremeno. Potražite barem 8 GB RAM-a, ali 12 GB ili 16 GB je očito bolje.Vjerojatno ćete htjeti zaslon rezolucije 1920x1080, što se može nazvati i 1080p. Neki proizvođači kažu da su njihovi zasloni visoke rezolucije ili HD, čak i ako ti zasloni idu samo na 1280x720.Veće rezolucije učinit će vaše fontove manjim na zaslonu prijenosnog računala tipične veličine, čega morate biti svjesni, iako možete povećati veličinu fontova itd. putem stranice s postavkama.

Koji je laptop najbolji za igranje online pokera u 2016.?

Meso jednog čovjeka je otrov drugog čovjeka, pa je teško reći koji je laptop najbolji za igranje pokera na internetu. Strojevi s najvišim specifikacijama bit će potpuni višak za većinu poker igrača, dok prijenosna računala na dnu spektra mogu imati problema. Imajući to na umu, u nastavku smo dodali nekoliko strojeva, tako da možete vidjeti razliku koju dodatnih nekoliko dolara tu i tamo može učiniti za prijenosno računalo na kojem ćete igrati. 

Cijena ispod 200 dolara je HP Stream 11. 11 u svom nazivu proizlazi iz njegovog 11,6-inčnog ekrana, koji bi za ovog pisca bio premalen za bilo što osim jednog stola (ili popločavanja više stolova). Rezolucija zaslona je 1366x768, a laptop dolazi s 2GB RAM-a, Windows 8.1 i baterijom koja pod velikim opterećenjem traje šest sati. 

Ovaj prijenosnik od 13,3 inča, 1080p ima samo 12,3 mm na najširoj točki, što znači da je jedan od najprijenosivijih prijenosnih računala na našem popisu. Također ima tri USB 3.0 porta, čitač SD kartica pune veličine i microHDMI utor za izvrsnu povezanost.Osim relativno malog zaslona na stranu, slaba točka Zenbooka su njegovi slabi procesori, koji su se uspjeli nositi s općim uredskim zadacima, gledanjem filmova i pregledavanjem weba, ali se mogu boriti s intenzivnijim aplikacijama, pa vjerojatno nije prikladan za one od vas koji se igraju desetak poker stolova s pokrenutim PokerTrackerom. 

Apple prijenosna računala su vrhunski strojevi koji su vrlo prikladni za igranje online pokera, odnosno ako stranica na kojoj igrate ima Mac klijent ili koristite emulator koji vam omogućuje pokretanje softvera temeljenog na Windowsu.Ovaj model ima 12-inčni 2304x1440 “Retina” zaslon koji je više nego dovoljan za postavljanje nekoliko pločica (iako će fontovi vjerojatno biti sićušni), a iako je snaga i brzina ovog modela smanjena na snagu i brzinu Macbook Aira od prije tri godine, njegova devetosatna baterija je izvrsna. 

Ovaj prijenosnik je potpuna zvijer i potpuni pretjeran ako ga želite koristiti samo za poker. Međutim, ako igrate puno videoigara, ovo čudovište s procesorom Core i7-6700HQ sa svojom rezolucijom od 3840x2160 pružit će vam puno ljubavi.Trajanje baterije je iznenađujuće dobro na sedam sati unatoč svojim moćnim komponentama što znači da možete lako trčati duboko u nizu turnira bez punjenja. Možda je skupo, ali možete jednostavno odbaciti svoj stolni stroj i imati ovaj moćni uređaj kao svoje jedno i jedino računalo ako to želite https://www.theday.com/article/20211216/BIZ02/211219593 .

Комментарии
* Адрес электронной почты не будет отображаться на сайте.
ДАННЫЙ САЙТ БЫЛ СОЗДАН, ИСПОЛЬЗУЯ