27 Apr

Industrija online pokera https://kasinoikladenje.com/  jedna je od najvećih u cijelom sektoru kockanja. Nudeći igračima svo uzbuđenje igranja u pravom kasinu iz udobnosti vlastitog doma, lako je shvatiti zašto je to tako popularna zabava.Ako tek počinjete na svom online poker putu, možda ćete se osjećati pomalo zbunjeni zbog različitih varijanti igre – od kojih je većina dostupna za igranje na PartyPokeru . Učitavanje vaše omiljene aplikacije i suočavanje s bezbroj opcija može biti neodoljivo. Kako biste lakše odabrali koja je igra prava za vas, u nastavku pogledajte naš konačan popis najpopularnijih online poker igara u Europi. 

Texas Hold'emTexas Hold'em je djed svih igara pokera. To je daleko najpopularniji oblik igre na svijetu, a dostupan je i za igranje online. Za početak, svaki igrač dobiva dvije karte i počinje prva runda klađenja. Zatim djelitelj dijeli tri karte i polaže ih na sredinu stola, licem prema gore. Zatim slijedi još jedan krug klađenja, prije nego što se izvuku još dvije zajedničke karte s krugovima klađenja između. Pobjednik je igrač koji može proizvesti najbolju ruku od pet karata. Hold'em se brzo uči i igra se zabavno. Nije ni čudo što je toliko popularan.


Pot-Limit Omaha

Dok je Hold'em igra za svakoga, Pot-Limit Omaha je prikladnija za high rollere i blefere. Zašto je to? Pa, umjesto da izvučete dvije karte, dobijete četiri. Morate upotrijebiti barem dvije svoje karte kako biste napravili najbolju moguću poker ruku od pet karata. To dovodi do mnoštva uzbuđenja, izlijevanja i blefiranja – iako je nešto teže shvatiti nego Hold'em.

 Stud sa sedam karata

Seven-Card Stud je još uvijek popularna opcija, ali je njegova istaknutost ponešto oslabila posljednjih godina. To je sjajna igra za početnike i vrlo je lako preuzeti. Za početak, svaki igrač kupuje i dobiva tri karte, dvije licem prema dolje, jednu licem prema gore. Igrač s najnižom karticom okrenutom prema gore tada započinje klađenje. Oni ga mogu donijeti (manja oklada) ili završiti (veća oklada). Klađenje se odvija u smjeru kazaljke na satu, a svaki igrač ima priliku odustati, platiti ili povisiti. Nakon što je krug završen, igrači dobivaju još tri karte licem prema gore prije nego što dobiju svoju sedmu kartu licem prema dolje. Pobjednik je onaj tko ima najbolju poker ruku od pet karata.

Razz

Razz je zanimljiv način da začinite svoje online poker iskustvo. Umjesto da pokušate završiti s najboljom mogućom rukom, Razz vas prisiljava da pokušate dobiti najgoru moguću ruku. Vrlo je sličan Seven-Card Studu u smislu redoslijeda klađenja, ali postoji nekoliko razlika. Na primjer, asovi su niski, što znači da je najbolja ruka koju možete dobiti pet-low (5-4-3-2-A). Razz je opuštajuća igra s ograničenjima klađenja, što je čini omiljenom među povremenim igračima.

Više o hrvatskim online kockarnicama https://www.theday.com/article/20211216/BIZ02/211219593

Комментарии
* Адрес электронной почты не будет отображаться на сайте.
ДАННЫЙ САЙТ БЫЛ СОЗДАН, ИСПОЛЬЗУЯ