25 Apr

Blackjack Perfect Pairs sporedna je oklada kojoj je porasla popularnost do te mjere da daje svoje ime igrama blackjacka. Saznajte kako igrati i koeficijente za isplatu

Što je Blackjack savršeni parovi?

Savršeni parovi bez jaha B su sporedni okladi  da prve dvije karte koje igrač dobije čine par, s tri različite vrste para koje se isplaćuju s različitim koeficijentom. Parom se smatraju dvije karte iste brojčane vrijednosti za karte između dva i 10 i iste nominalne vrijednosti za džakove, dame, kraljeve i asove.Postoje tri različite vrste parova:

  • Mješoviti par = isti broj/vrijednost kartice, različito odijelo i boja
  • Par u boji = isti broj/vrijednost kartice, ista boja, različita boja 
  • Savršen par = isti broj/vrijednost kartice, ista boja, isto odijelo

Igrači moraju odlučiti žele li sudjelovati u bočnoj okladi Savršenih parova prije nego što se podijele karte. Sporedna oklada će se tada podmiriti prije nego što se glavna igra blackjacka igra prema kućnim pravilima zemaljskog ili online kasina u kojem igrate.


Kako igrati Blackjack Perfect Pairs

  • Igrač postavlja bočnu okladu Savršeni parovi uz svoju glavnu okladu u igri
  • Dvije karte se dijele igraču i djelitelju.
  • Bočna oklada Savršeni parovi je riješena
  • Glavna igra blackjacka nastavlja se do kraja

Nakon što se podmiri aspekt bočne oklade Perfect Pairs Blackjack Perfect Pairs, glavna igra blackjacka igra https://kasinoikladenje.com/  se prema određenim pravilima kasina u kojem igrate. Oni se mogu razlikovati od operatera do operatera pa je vrijedno da igrači odvoje vrijeme da se upoznaju s njima prije nego što počnu igrati.

Tečajevi za savršene parove za Blackjack

U nastavku su koeficijenti Blackjack Perfect Pairs plaćeni u William Hill Casinu. Koeficijenti koji se isplaćuju za sporedne oklade prilično su ujednačeni kod različitih operatera, ali uvijek ih vrijedi još jednom provjeriti prije nego što počnete. 

Koji su stvarni izgledi da dobijete savršen par? 

Uzimajući za primjer igru koja koristi osam špilova karata, postoji sedam karata od 415 u djeliteljevoj cipeli koje igrača mogu učiniti savršenim parom.To je jednako malo više od jedne od 59 šanse da vam se pojavi kartica koja vam je potrebna. U usporedbi s ponuđenom isplatom od 30/1, jasno je zašto je ovo više zabavna oklada od one vrste sporedne oklade koju često zabavljaju ozbiljniji igrači koji misle na vjerojatnost.

Gdje igrati Perfect Pairs Blackjack u Velikoj Britaniji

U nastavku pogledajte neke od najboljih ponuda za prijavu https://www.bbc.com/news/topics/cywd23g0gl5t/gambling

Комментарии
* Адрес электронной почты не будет отображаться на сайте.
ДАННЫЙ САЙТ БЫЛ СОЗДАН, ИСПОЛЬЗУЯ